بازدید : 354 تاریخ درج : 1393/6/31 زمان : 09:16:00

دومین نشست سلسله سمینارهای بانکداری اسلامی ششم آبان ‎ماه سال جاری برگزار می‌شود .

پس از برگزاری اولین نشست از سلسله سمینارهای بانکداری اسلامی با عنوان « قوانین و مقررات مرتبط با عملیات بانکداری» توسط مؤسسه نوین‌پژوهان با همکاری دانشگاه امام صادق (ع)، بانک کشاورزی، پژوهشکده پولی و بانکی و مرکز پژوهش‌های مجلس در تاریخ 28 خرداد ماه 1393، دومین نشست این سلسله سمینارها در ششم آبان سال جاری برگزار خواهد شد.

این سمینار با عنوان «قوانین و مقررات مرتبط با سیاست‌گذاری،  نظارت و اداره بانک‌ها» حول چهار محور نظارت داخلی، نظارت نهادهای قانونی، نظارت شرعی و بانکداری بین‌المللی از پژوهشگران حوزه بانکداری برای ارائه مقاله دعوت کرده است.  علاقمندان می‌توانند چکیده مقالات خود را حداکثر تا 93/6/30 و اصل مقالات را نیز حداکثر تا 93/7/10 از طریق نشانی ایمیل imifseminar@yahoo.com و یا تارنمای www.imifseminar.ir به دبیرخانه ارسال نمایند.

شایان ذکر است علی طیب‌نیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان سخنران ویژه این سمینار حضور خواهند داشت. همچنین در سمینار دوم  مدیر عامل بانک کشاورزی به عنوان رئیس سمینار و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعباس موسویان نیز به عنوان دبیر علمی سمینار فعالیت خواهند کرد.