بازدید : 297 تاریخ درج : 1393/7/14 زمان : 10:46:00

خلاصه مقالات هشتمین همایش دوسالانه «اقتصاد اسلامی» منتشر شد

خلاصه مقالات هشتمین همایش دوسالانه «اقتصاد اسلامی» توسط پژوهشکده اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس منتشر شد. این همایش با عنوان «اخلاق در اقتصاد اسلامی و اقتصاد ایران»  در بهار 93 توسط پژوهشکده اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس برگزار شده بود.

این همایش در محورهایی چون پایه‌های اخلاق در اقتصاد اسلامی، پیشینه اخلاق در اقتصاد ایران، اخلاق در اقتصاد اسلامی و عملکرد دولت‌های جمهوری اسلامی ایران، اخلاق در بازار اسلامی و بازارهای جمهوری اسلامی ایران، اخلاق و توسعه از دیدگاه اسلامی و عملکرد اقتصاد ایران، اخلاق تولید و مصرف در اقتصاد اسلامی و اقتصاد ایران، اخلاق اقتصادی اسلامی و نظام‌های ارزشی دیگر در جمهوری اسلامی ایران، اخلاق در اقتصاد اسلامی و اقتصاد غیررسمی در جمهوری اسلامی ایران، اخلاق در اقتصاد اسلامی و موضوع‌های دیگر درجمهوری اسلامی ایران و دیگر موضوعات برگزار شده بود.