بازدید : 481 تاریخ درج : 1393/7/14 زمان : 10:51:00

مهم‌ترین نقش سیستم بانکی در رابطه با اقتصاد مقاومتی، حمایت مالی از تعاونی‌هاست

مدیرعامل بانک توسعه تعاون:

مهم‌ترین نقش سیستم بانکی در رابطه با اقتصاد مقاومتی، حمایت مالی از تعاونی‌هاست

محمد علی سهمانی مدیرعامل بانک توسعه تعاون گفت: مهمترین نقش سیستم بانکی در شرایط امروز و در رابطه با اقتصاد مقاومتی حمایت مالی از تعاونی‌ها و اشتغالزایی است.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک توسعه تعاون؛ مدیرعامل این بانک در همایش علمی و تخصصی تعاون ، بهره وری و اقتصاد مقاومتی اظهار داشت : حمایت ازهر فعالیتی درقالب تعاونی که از توجیه پذیری فنی ، اقتصادی و مالی برخوردار می باشد وهمچنین دارای اشتغالزایی و سرمایه بری پایین است می تواند در شرایط کنونی نقش مهمی را در اقتصاد مقاومتی دارا باشد.

سهمانی استفاده از ظرفیتهای موجود در بخش های تعاونی و غیر تعاونی را از جمله راهکارهای خروج از رکود تورمی عنوان کرد وافزود: یکی از اهداف بانک توسعه تعاون در این خصوص حمایت از تعاونیهای تولیدی در جهت افزایش ظرفیتهای آنها می باشد.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون با اشاره به اولویتهای این بانک در پرداخت تسهیلات به تعاونیها خاطرنشان کرد: طرحهای توسعه ای ودارای اشتغالزایی بالا و سرمایه بری پایین ونیز طرحهایی که در اقتصاد مقاومتی برآنها تاکید شده است مانند تعاونیهای دانش بنیان از جمله اولویتهایی است که بانک در پرداخت تسهیلات به آنها توجه دارد.

وی افزود: علاوه بر تعاونیهای دانش بنیان که در توسعه مرزهای علمی و فناوری توجیه پذیری بالایی دارند، تعاونیهایی که در حوزه های صنایع تبدیلی، صنایع دستی و خدمات خصوصا خدمات فنی و مهندسی فعالیت می نمایند نیزاز توفیقات بالایی برخوردار می باشند.