بازدید : 285 تاریخ درج : 1396/8/7 زمان : 12:30:00

برگزاری دوره های آموزشی iThink

لطفا برای ثبت نام ،فرم ثبت نام در لینک زیر را دانلود و تکمیل نموده، سپس به همراه فیش وجه واریزی هزینه دوره به شماره کارت(شماره حساب) زیر،به آدرس ایمیل مرکز(IEC@mail.sbu.ac.ir) یا به شناسه تلگرام مرکز(IEcoCenter@)،ارسال فرمایید . همچنین اصل آن را در اولین جلسه دوره ی آموزشی به مسئول دوره ها ارائه دهید.

شماره کارت( جهت کارت به کارت): 5859831043108355

شماره حساب: 5090294425

بانک تجارت – محمد مصطفی زاده

لینک ثبت نام دوره ها

توجه 1: قیمت دوره مقدماتی iThink مبلغ 200/000 تومان می باشد.(دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی با اعمال 10% تخفیف، 180000 تومان)

توجه 2 :در صورت به حد نصاب رسیدن (حداقل 12 نفر)،دوره برگزار می گردد .

توجه 3:خواهشمند است هنگام حضور در کلاس،لپ تاپ همراه داشته باشید.

محل برگزاری: اوین،دانشگاه شهید بهشتی،مرکز تحقیقات اقتصاد اسلامی(روبروی زمین چمن)،سالن کنفرانس.

هدف دوره:

هدف این  دوره معرفی روش دینامیک های سیستم برای تجزیه و تحلیل مسائل مختلف در مدیریت، اقتصاد و ... است. متقاضیان طی این دوره با تکنیک مدلسازی دینامیک سیستمی آشنا می شوند و این روش را در شبیه سازی سیستم های مختلف به کار می‌گیرند. این روش مدلسازی تحلیل گران را قادر می سازد تا روابط علت و معلولی بین متغیرهای سیستم را استخراج و به صورت روابط ریاضی تعریف کنند. برایند این روابط علت و معلولی در بین متغیرهای سیستم با کمک معادلات ریاضی و با کمک نرم افزار سیستمی iThink شبیه سازی می شوند و آنگاه امکان آزمون سیاست های مختلف و تحلیل حساسیت سیستم به سناریوهای مختلف فراهم می گیرد. در واقع روش دینامیک سیستمی و شبیه سازی همانند آزمایشگاهی است که تحلیلگران با کمک آن می توانند مسائل دنیای واقعی را در آن با هزینه بسیار کمتر مورد آزمون و تحلیل حساسیت قرار دهند.

سرفصل:

1- مفاهیم پایه، نگرش تحلیلی و سیستمی، نگرش سیستمی در مدیریت و ...

2- متدولوژی دینامیک سیستمی و سازندهای مدلسازی

3- تدوین روابط علت و معلولی

4- ساختارهای اصلی در سیستمها (موجد رفتارهای شناخته شده نوسانی، نمایی، لژستیک و ...)

5- تدوین مدلهای دینامیکی از برخی مسایل در حوزه اقتصاد، مدیریت و محیط زیست

1. مدل زنجیره سفارش